Veelgestelde vragen

Wil je proeven? Bekijk het assortiment en geef je bestelling door via de het contactformulier op de website. Wat ook kan: stuur een e-mail, Instagram DM, WhatsApp, of spreek Koos aan wanneer je hem ziet!

Bestellen kan tot 48 uur voor levering. We bakken het brood speciaal voor jou. Zo gaan we verspilling tegen en werken we duurzaam. Het duurt bijna twee dagen om onze broden te maken. Fermentatie en smaak kosten tijd. Daarom moeten we van tevoren weten hoeveel broden we moeten bakken. 

Plaats een losse bestelling, of ga voor een vaste wekelijkse bestelling: wekelijks op woensdag en/of vrijdag je brood vers aan huis geleverd! 

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren? Geen probleem! Geef het tot 48 uur van tevoren door via de website, e-mail of whatsapp. 

Het duurt bijna twee dagen om onze broden te maken. Daarom moeten we van tevoren weten hoeveel broden we moeten bakken. 

Woon je in Brakkenstein of Groenewoud, dan wordt je bestelling op woensdag en vrijdag gratis thuisbezorgd met de bakfiets, op tijd voor de lunch (voor 12 uur)! Ben je niet thuis? Geen probleem! Geef ons door waar we je brood (droog) kunnen neerleggen of ophangen.

Woon je in een andere wijk en wil je toch graag brood bij ons bestellen, dat kan! We bekijken graag samen de mogelijkheden.  

Brood is natuurlijk het lekkerst als het vers is. Daarom leveren wij het op tijd voor de lunch. Je kunt ons brood echter ook prima bewaren! Vries het brood in een (diepvries)zak in, zodra het afgekoeld is. Haal het een nacht tevoren uit de vriezer en leg het 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden. Zo smaakt je brood weer heerlijk!

Bewaren buiten de vriezer? Snijd je brood snee voor snee af, ongesneden brood blijft het langst lekker. Leg je brood met de aangesneden kant naar beneden op een houten snijplank. Wil je weer een knapperige korst? Leg het brood dan 10 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Aan het eind van de maand sturen we je een betaalverzoek. Bij eenmalige bestellingen sturen we deze direct bij levering. 

Ons brood wordt lokaal gemaakt en verkocht. De grondstoffen die we gebruiken zijn ook zoveel mogelijk lokaal en biologisch. Ons meel en bloem is steengemalen en komt van een lokale molen. Ook voor de andere producten die we verkopen, werken we samen met partners waar we achter staan.  

We maken de broden op bestelling, zo gaan we verspilling tegen. We verpakken de broden alleen in een papieren tas. Ontvang je je brood liever helemaal zonder verpakkingsmateriaal? Dat kan ook! Geef het door bij je bestelling. 

We bezorgen de broden op de bakfiets in onze nabije omgeving. Ook dragen we graag bij aan een prettig leefklimaat en sociale cohesie in de wijk.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.