Over De Broodbakfiets

Hoi!

Ik ben Koos, oprichter van De Broodbakfiets. Samen met mijn vrouw en vier jonge kinderen woon ik in Brakkenstein. In en om deze wijk leveren wij het lekkerste brood versgebakken aan huis. Alles naar Franse traditie en met als kernwaarden puur, lekker, duurzaam, eerlijk en lokaal.

Als kleine jongen hield ik al van bakken, appelflappen waren toen mijn favoriet! Na de geboorte van onze tweeling, besloot ik te doen wat ik echt leuk vind. Werken met mijn handen aan een product waar mensen blij van worden, met oog voor duurzaamheid en sociale verbinding in de buurt.

Het bakken zit trouwens in de familie, mijn opa had in de jaren ’60 zijn eigen bakkerij in Doesburg, en zijn vader ging in de jaren ‘30 al de huizen langs met zijn brood in de fietskar!

Met De Broodbakfiets willen we het goede van vroeger en nu samenbrengen. Brood dat lokaal met de hand en aandacht wordt gemaakt, lokaal aan de deur bezorgd met de broodbakfiets!

 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.